ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


 

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ                                                           Βριλήσσια 23/8/2019
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ                             
ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ»                                                                   


ΘΕΜΑ : Ευχαριστήρια Επιστολή 

     Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες,  για την άμεση ανταπόκριση που υπήρξε εκ μέρους σας, στο κάλεσμα αλληλεγγύης για την υποστήριξη των πυροσβεστών, εθελοντών, αλλά και όλων αυτών που πάλεψαν για την κατάσβεση των πυρκαγιών που έπληξαν και θανάτωσαν μεγάλη δασική περιοχή στη χώρα μας.
    Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, μέσα από όλες του τις κοινωνικές δομές και υποστηριζόμενος από ικανό και εξειδικευμένο προσωπικό, προσπαθεί να σταθεί δίπλα σε οποιονδήποτε συνάνθρωπο πέραν οικονομικής διάκρισης, φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκείας ή πεποιθήσεων, αναπηρίας και ηλικίας. Είναι σημαντικό  να γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας, ότι ουδείς είναι μόνος του σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει.
    Χάρις στην ευαισθησία και τα αλληλέγγυα συναισθήματα τα οποία εμπράκτως επιδείξατε, αυτό      έγινε αντιληπτό για μία ακόμη φορά, με το καλύτερο τρόπο.
   Η ανθρωπιά, η αγάπη και η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών μιας πολιτισμένης κοινωνίας, δεν είναι ελεημοσύνη, αλλά συνδετικός κρίκος ασφάλειας και ήρεμης συμπόρευσης όλων μας.
Βέβαιοι ότι η αλληλέγγυα συνεργασία μας θα συνεχιστεί.
Σας ευχαριστούμε θερμά !

 Με εκτίμηση,
 Ξένος  Μανιατογιάννης                                                          Βούλα Αρσένη-Λάμπρου
 Δήμαρχος Βριλησσίων                                                          Πρόεδρος ΟΚΠΑΔΒ   


Ευχαριστήρια Επιστολή